Title Image

Yvonne

Gast op eigen feest

Kiezen voor het ondernemerschap is altijd mijn ambitie geweest. Als eigenaar van een café, een koffiebar en een cadeaushop maak ik die ambitie waar. Met Goesting bundel ik al mijn kennis over en ervaring in gastvrijheid. Ik geniet ervan om feestjes te verzorgen, zorgen uit handen te nemen en het mensen naar de zin te maken. Ik leef me in, heb oog voor detail, denk in oplossingen en steek graag m’n handen uit de mouwen. Alles met één doel: ik wil dat jij gast bent op je eigen feest.

Als slagersdochter ben ik opgegroeid in Deurne. Mijn ouders waren eigenaar van slagerij Keuten, jarenlang een begrip in het centrum van het dorp. Mijn moeder stond in de winkel achter de toonbank en verzorgde op geheel eigen wijze het contact met klanten. Mijn vader voelde zich als slager meer in zijn element achter de schermen: in de werkruimte.

Als dochter ben ik trots op hoe zij samen de winkel runden, goed waren voor hun personeel, oog hadden voor hun klanten en meegingen met de tijd. Hard werken, aardig zijn en genieten van elkaar heb ik met de paplepel ingegeven gekregen.

Ik zie mijn ouders als mijn grote voorbeeld. Toch treed ik niet meteen in hun voetsporen als ondernemer. Als dromer én doener ga ik eerst de creatieve kant op, maar mijn hart ligt ergens anders. Ik zet mijn eerste stappen in de horeca en vindt daar wat ik zocht: de combinatie van gastvrijheid, gezelligheid en (ont)zorgen. Daarna hebben lekker eten en drinken altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. En met Goesting kan ik nog steeds een beroep doen op mijn creativiteit.