Title Image

Mijn bijdrage

Ontzorgen van je feest

Wie wil dat nou niet!

Iets te vieren en verheug je je op een feest? Hik je aan tegen de voorbereiding en het opruimen na afloop?  Of ben je bang dat je je gasten te weinig aandacht kunt geven als je zelf drankjes inschenkt en hapjes serveert? Met Goesting Feestaannemer heb je nergens omkijken naar. Alles wordt tiptop en op maat voor je geregeld. Om het jou naar de zin te maken, vertolk ik diverse rollen: regelaar, inspirator, gastvrouw en barista.

Neem je me in de arm voor je feest, dan werk ik net zoals een aannemer een huis bouwt.  Hij schakelt een metselaar, een timmerman en een loodgieter in. Ik ontferm me over de bar, het buffet en de bediening. Wat mag je van mij als feestaannemer verwachten? Allereerst kom ik naar je toe, luister aandachtig naar je persoonlijke wensen en denk volop met je mee. Welke boodschappen zet je op je lijstje? Heb je een partytent, hangtafels, een bar of extra glazen nodig? Kies je voor flesjes bier of sluit je liever een fust aan? Wat wil je zelf doen en wat laat je aan mij over? Aan jou de keuze. Zo bouwen we samen een feest dat staat als een huis.

Als partyplanner heb ik honderden feestjes verzorgd. Voor jong en voor oud. Uit ervaring weet ik precies wat er bij een feest komt kijken als er 75 familieleden, vrienden, kennissen of collega’s op de gastenlijst staan. Van die kennis en ervaring laat ik jou graag de vruchten plukken. Ben je dus op zoek naar een origineel thema? Heb je inspiratie nodig voor de aankleding of inrichting van je woonkamer, je tuin, het zaaltje of de bedrijfskantine? Ik zit boordevol met beproefde ideeën om je te inspireren en op weg te helpen.

Tijdens het feest zelf ben ik als gastvrouw opvallend onopvallend aanwezig. Voor mij is het belangrijk dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat. Ik hoor de deurbel, heet je gasten welkom, hang hun jassen op en wijs ze de weg. Ik leg de cadeaus op de cadeautafel en zet de bossen bloemen in het water. Na de begroeting serveer ik het welkomstdrankje en ga rond met de hapjes. Intussen houd ik alles goed in de gaten en zorg ervoor dat niemand iets te kort komt. Ik weet heel snel wat je gasten drinken. Staan ze droog, dan tap ik een pilsje of schenk een glaasje droge witte wijn of rosé bij.

Een typisch Brabants feestje is niet compleet zonder een heerlijk kopje verse koffie. Als barista en koffiekenner trakteer ik je gasten graag op een kopje koffie zoals het hoort. Met een perfect gezet kopje koffie uit de espressomachine creëer ik op locatie een echte smaaksensatie. Deze unieke belevenis nodigt uit tot een goed gesprek bij de koffiebar en smaakt naar meer. Veel meer.