Title Image

Jouw smaak

Met Goesting smaakt je feestje naar meer

Samen eten en feestvieren is een smakelijke combinatie. Als feestaannemer heb ik alle ingrediënten in huis om de smaakpapillen van jou en je gasten te trakteren op een heerlijke lunch, vergaderbox, een borrelplank, huisgemaakte soepen of knapperige salades. Bij de catering van Goesting kun je rekenen op verse ingrediënten, bijzondere recepten en kleurrijke presentaties. Onderstaande menukaart geeft een impressie van de mogelijkheden. Andere recepten zijn uiteraard bespreekbaar.

Lunch

  • Diverse soorten brood en wraps met ruime keuze in kaas, vlees, vis en vegetarisch beleg.

 

  • Huisgemaakte verse soepen met verschillende toppings. Geroosterde paprika/ tomatensoep valt bij veel mensen in de smaak.

 

  • Kleurrijke, gezonde salades met dagverse slasoorten en ingrediënten.

Borrelplanken en buffetten

Het liefste stel ik borrelplanken samen met voor ieder wat wils. Denk hierbij aan een combinatie van gezonde rauwkost, lekker gehaktballetjes, vleeswaren, kaasjes met noten en druiven, vis, dips en anti-pasti, hapjes. De keuze is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Ik maak de borrelplanken kleurrijk en smaakvol op. Ze zijn een lust voor het oog en laten je het water in de mond lopen. Ook een buffet behoort tot de mogelijkheden. Graag bespreek ik met jou welke gerechten geserveerd worden.