Title Image

Goestingfactor

gastvrijheid met een zachte g

Vind je het organiseren van een feest te veel gedoe? Heb je geen tijd of zin om alles zelf te regelen? Zie je op tegen opbouwen vooraf en het opruimen na afloop? Of mis je de inspiratie voor een onvergetelijk feestje? Geef dan je verjaardag, huwelijksfeest, communie, babyborrel, jubileum of opening de goestingfactor. Het Belgische woord Goesting betekent zin of trek hebben in iets. De goestingfactor staat voor de 3 G’s van gastvrijheid, gemak en genieten.

Geniet volop van je eigen feest

Als feestvarken wil je natuurlijk met volle teugen genieten van je eigen feest. Hoe geef je je gasten voldoende aandacht als je continu met kopjes, glazen, flessen, schalen en dienbladen heen en weer loopt. Met Goesting Feestaannemer ben je gast op je eigen feest. Het liefst in je vertrouwde omgeving, waar al je gasten de weg kennen en zich thuis voelen: je eigen huis of tuin.

Gemak dient de mens

Heb je zin in een feestje, maar een hekel aan gedoe? Je wilt je op je gemak voelen en tegelijkertijd aandacht besteden aan je gasten. Je hoopt dat alles goed geregeld is en dat niemand iet te kort komt. Waarom moeilijk doen als het met Goesting ook gemakkelijk kan. Op basis van je persoonlijke wensen bereid ik je feestje tot in de finesses voor. En tijdens het feest zelf laat ik jou en je gasten genieten. Je hebt nergens omkijken naar.

Gastvrijheid met een zachte G

Wanneer je op een feest komt, wil je je welkom voelen. Geef je zelf een feest, dan gun je je gasten dezelfde beleving en Brabantse gezelligheid. Als feestaannemer schrijf ik gastvrijheid en klanttevredenheid met hoofdletters. Dat zijn geen mooie woorden zonder inhoud. Op elk feestje dat ik organiseer en regel, voeg ik de daad bij het woord. Van ontvangst tot afscheid ben ik als gastvrouw opvallend onopvallend aanwezig. Ik geniet als jij en je gasten genieten en niks te kort komen.